3/21/2020 Message

Dragi frați și surori va salut pe toți in Numele Domnlui Isus cu multă pace ,har și sănătate din partea Celui ce poate sa ni le dea cu mâna larga!!!

Așa după cum cred ca știți situația epidemică sau pandemic din țara noastră și statul Michigan sa înrăutățit tot mai mult.

Datorită acestui fapt și datorită legilor date la nivel local și național ,am hotărât ca serviciile religioase din biserica noastră sa fie suspendate pe perioada săptămâni viitoare Martie 22 -28.
Săptămânal o sa facem anunțuri privind slujbele din biserica.

Vreau totuși sa va informez ca Duminica de Martie 22 la ora 10 AM împreuna cu fratele Dinu și probabil un mic grup de cântăreț vom fi la biserica pentru a sluji biserici on line și puteți sa ne urmăriți pe internet.

Vremurile se pare ca sunt tot mai rele dar  nu uitați ca Dumnezeu este tot mai bun .Vremurile acestea sunt vremuri care pe noi credincioși trebuie sa ne apropie tot mai mult de Dumnezeu vazind ca vremea se apropie .Fiți înțelepți ca șerpi și blânzi și fără răutate ca porumbei.

Trebuie sa lucram cu înțelepciune in toate lucrurile sa facem tot ce putem face noi , sa ne păzim cât putem noi însă ocrotirea Noastra vine in cele din urma de la Domnul și El nea promis ca va fi cu noi in toate zilele. Nu este lipsa de credință sa respectam sfaturile medicale care ni se dau ci este un lucru înțelept și biblic.Ma rog ca Dumnezeu Tatăl nostru cel ceresc sa ne păzească pe toți și sa ne ascundă sub penele Lu !!!

Psalm 68-19-20

Binecuvântat sa fie Domnul care zilnic ne poarta povara Dumnezeu mântuirea Noastra. Dumnezeu este pentru noi Dumnezeul izbavirilor!! Și Domnul Dumnezeu ne poate scapa de la moarte

Va iubim in Numele Domnului Isus!!

Fr. Petrica Guseth

Recent

Archive

Categories

Tags

no tags