11/26/2020 Message

Iubita Biserica,

In aceasta Zi de Mulțumire doresc sa va salut pe toți in Numele Domnului nostru Isus Hristos!!

   Trăim vremuri de pandemie, vremuri mai grele , vremuri in care ni se cere sa păstram o oarecare distanță uni de alți , și ca niște oameni înțelepți căutam sa o facem cât ne sta in putința , însă nimeni nu ne cere sa nu fim una cu duhul și împreuna in Duh cum spune marele Apostol Pavel.

Chiar dacă trăim vremuri puțin mai dificile, totuși avem o sumedenie de lucruri pentru care putem și trebuie sa mulțumim Domnului.

Sa mulțumim Domnului pentru familiile noastre cu care vom sta la masa poate chiar într-un număr mai restrâns datorită împrejurărilor .

Sa mulțumim Domnului pentru Biserica noastră in care ne bucurăm împreuna de treizeci de ani , și ne aducem aminte azi și de acea cu care ne-am bucurat și nu mai sunt printre noi.

Personal Multumesc Domnului pentru toți slujitori biserici , cor , fanfara, grupurilor de cantăreți , corul de copii , școala duminicala,și tuturor care într-un fel sau altul lucrează la zidirea trupului lui Hristos ,care este Biserica lui.

Sa nu uitam niciodată sa mulțumim Domnului pentru pâinea cea de toate zilele care nea dat-o din abundentă.

Sa mulțumim Domnului pentru Domnul Isus Hristos prin care nea înfrățit și suntem toți o familie , familia Domnului Isus.

In aceasta zi de mulțumire sa mulțumim Domnului cu anticipație pentru toate promisiunile Lui care ni le-a făcut și pe care le așteptăm sa se împlinească cât mai curând .

Doresc întregi Biserici  

“Happy Thanksgiving si tuturor celor bolnavi o însănătoșire grabnica !!!

Fiți binecuvântați de Domnul!!

PS
Cu ajutorul Domnului ne vedem duminica la ora 10 AM

Recent

Archive

Categories

Tags

no tags