4/22/2020 Message

Dragi fragi și surori vreau sa va salut pe toți cu frumosul salut ,
   HRISTOS A ÎNVIAT !!

Îl binecuvântăm pe Dumnezeu , pentru Evanghelia Domnlui nostru Isus Hristos care nea fost propavaduita întâi ,chiar de Domnul Isus și apoi încredințata sfinților apostoli și tuturor urmașilor Lui.

   Mergeți și propovăduiți Evanghelia la orice făptura și cine va crede și se va boteza va fi mântuit .

  Aceasta Evanghelie trbuie prezentată omeniri in forma ei inițială fără a scoate sau adauga ceva la ea ,așa cum ne-au lăsat-o sfinți apostoli și Domnul Isus.

  Apostolu Pavel scrie celor din Corint “Fraților va fac cunoscut Evanghelia pe care v-am propovaduit-o la început, nu o alta evanghelie , nu o evanghelie modificata ,nu o evanghelie diluată și Evanghelia Domnului Isus in forma ei inițială .

  In vremea in care trăim vedem ca se propovăduiește și alte evanghelii cum ar fi cea a prosperități , o evanghelie liberală , o evanghelie diluată , o evanghelie parțiala .

  Apostolu Pavel avertizează biserica din Galatia de pericolul unor astfel de evanghelii care atrage după ele anatemizarea celor care le introduc .

  “Chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar veni sa va propovăduiască o Evanghelie desebita de acea ce V-am propovaduit-o noi sa fie anatema.(despărțit de Hristos)

  Apostoli Domnlui au propovăduit Evanghelia cu multă dăruire , cu multă pasiune , in mijlocul multor necazuri, onorând jerfa Domnlui Isus.

  Dăruirea apostolului Pave in propovăduirea Evangheliei ne este relatata prin cuvintele “am lucrat mai mult decât toți celalti apostoli , totuși nu eu ci harul Domnlui Isus ,care nu a fost zadarnic fata de mine “

Renunțarea Apostolului Pavel la drepturile sale ,in lucrarea de răspândirea a Evangheliei rămâne pentru fiecare din noi un exzemplu vrednic de urmat”Eu nu m-am folosit de nici unul di acestea drepturi”.De ce?

“Fac totul pentru evanghelie ca sa am și eu parte de ea “
Domnul sa ne ajute sa facem totul pentru Evanghelie!!
Citiți 1 Corinteni  9-15-23

PS
Dacă va voi Domnul Duminica Aprilie 26 după serviciu de dimineața , împreuna cu Fr Dinu vom distribui paharelele pentru Cina Domnlui.

Va rugam sa veniti sa va serviți cu ele ca sa puteți lua Cina pe data de 3 Mai.
Cina o sa o distribuim ca data trecută între orele 12-1PM

Va rugam ca data trecută sa luați sa duceți Cina și la cei apropiați de dumneavoastră .
Procedați ca data trecută !

Va Multumesc
    Fr Petrica Guseth

Recent

Archive

Categories

Tags

no tags