5/6/2020 Message

MAI  RAU DECAT UN NECREDINCIOS

Este greu de imaginat sa ajungi intr-o stare de felul acesta , sa fii mai rău decât in om necredincios.

Soarta celor necredincioșii este bine definita in Apocalipsa 21-8 “Dar cât despre fricoși , necredincioșii , scârboși , ucigași etc.partea lor este iazul de foc etc.

Mai rău decât un necredincios este foarte grav .Oare ce păcate trbuie cineva sa comita pentru a fi mai rău decât un necredincios ?

In 1 Timotei capitolul 5 versetul 8 Aposolu Pavel ne spune care păcat ne plasează in starea aceasta “Dacă nu poarta cineva grija de ai săi , și mai ales de cei din casa lui,sa lepădat de credință și este mai rău decât un necredincios.

In calitate de credinciosi avem o mare responsabilitate ca părinți ,sa ne îngrijim de copii,și deasemenea copii sa se îngrijească de părinți

Cât timp părinți ne trăiesc noi copii avem datoria sacra sa ne îngrijim de nevoile lor, după capacitățile noastre,și lucrul acesta putem să-l învățam ,chiar de la Domnu Isus ,care pana in ultima clipa a vieți sale sa îngrijit de mama Lui.

Când s văzut Isus pe mama Sa, și lângă ea pe ucenicul , pe care-L iubea a zis mamei Sale” Femeie iată fiul tău !

Apoi a zis ucenicului :Iată mama ta! Și din clipa acea ucenicul a luat-o la el acasă .Domnul Isus nea lăsat o pilda , cum sa ne îngrijim de mamele noastre pana in ultima clipa a vieți noastre.

Acum când sărbătorim Ziua Mamei , sa cutam sa ne arătam grija Nostra fata de acea care  nea dat viața !

Un lucru care ni s-ar pare mai puțin important, sa ne îngrijim de cei din casa noastră ,pote sa aibă consecințele cele mai grave, și sa ne plaseze într-un statut “Mai rău decât un necredincios cu

Consecințe eterne!”

Domnul sa îndrepte inima părinților spre copii și a copiilor spre părinți ca venirea Domnlui ss fie marea binecuvantare pe care o așteptăm cu toți.

Cu dragoste,

PS
Va rog sa ne rugam pentru familia Zagrean din Bistrița biserica Sfinta Treime care la vârsta de 52 de ani a trecut din viața ,și a rămas soția lui și trei  copii care sunt și ei afectați in spital de Corona Virus. Azi Mai 5 a avut înmormântarea

Va Multumesc,

Fr Petrica Guseth

Recent

Archive

Categories

Tags

no tags